Marcel123
pred 6 rokmi
Kvalitné krmivo?
Vedel by mi niekto poradiť najlepšie krmivo pre dvojročného vlčiaka. Je veľmi aktívny vypustený 24hod. denne. Skúšal som už určité značky, zatiaľ mu najviac sedelo Brit premium (https://fera.sk/brit-premium-dog-sport-15kg.html). Len som stále nespokojný s výkalmi, ktoré má vždy veľmi riedke. Môže to byť však chyba tráviaceho traktu a nie granúl? Mám mu do stravy zaradiť nejaké tráviace enzými? Nechce sa mi s ním chodiť k zverolekárovi a dávať peniaze za 10-minútovú kontrolu.
Martina-16
pred rokom
tiež dávame našemu Labimu iba kvalitné granule a od šteniatka mu kupujeme iba zo slovakiafarma
Mareri
pred 4 rokmi
viete poradit niečo aj pre vykastrovanu fenu? Davate jej niečo ine ako predtym, alebo stale to iste? Mam doma fenu a od kedy je vykastrovana, nechce velmi žrat. Okrem nej mame ešte pol ročne štena a to zje takmer všetko (až na granule). Mate s tym niekto skusenosti?
Majola
pred 5 rokmi
v podstate som tiež od cca mesiaca davala konzervy. Snažila som sa vyberat take, ktore maju vela masa, štavy a kolagenu
Henrietka
pred 6 rokmi
v každom pet centre najdeš vela granul a konzerv určenych pre psov. Vybera sa podla plemena a podla a hmotnosti psa. Stači ak mate svoju oblubenu značku a podla toho už vyberaj
Mareri
pred 6 rokmi
cca od jednoho mesiaca. Samozrejme zaleži aj od rasy psa. Ale začinali sme nekkymi granulkami a konzervami. To iste aj mačka
Majola
pred 6 rokmi
od kolkeho veku psa a mačky im davate granulky a konzervy?
Mareri
pred 6 rokmi
ktoru prichut ma najradšej? Ked vol naš Ezoj ( jazvečik) šteniatko, davali sme mu Brit Mono protein. Velmi mi to chutilo a striedali sme to s konzervami, granulkami a pbčas dostal aj varenu stravu
Majola
pred 6 rokmi
doma mam ročného labradora a davam mu krmivo Brit. Davame mu ho od zažiatku, chuti mu a niekedy až velmi :)
Trixie3
pred 6 rokmi
skus mu sem tam k tým granuliam dať monoprotein tiež od brit-u ale je to mastnejšie a masovejšie