Preskočiť na obsah

Pes nám ničí dvere keď je sám

Dobrý den Chcela by som sa opýtať čo robiť aby naša 2rocna fenka staforda nenicila veci a hlavne dvere keď je sama. Niekedy to zvládne v pohode a nič nespraví a inokedy aj keď nie je dlho sama tak vytrhava lišty z dvier a podobne. Von ju dávať nechcem je zvyknutá byť vo vnútri aj keď bývame v dome. Zvažujem kúpu klietky, je možné že si v nej ešte zvykne? Ci skúsiť niečo iné....

Ladislav-2

Mam bandoga a ten nám pokusal internet,Rohožník okusal mi predný nárazník na aute😆😆a strašné rád papa ponožky 🤣🤣
Nahlásiť

Deci

Pred odchodom jej dávame všetko čo môžeme... Loptu naplnenú pamlskami, paroh aj kosť na zuvanie... Aj kadejaké iné hračky... Dokonca aj staré kartóny lebo tie rada ničí a je to lepšie ako dvere... Pred odchodom sa ju snažím aj unavit hráme sa alebo ideme von. Už máme aj dieťa takže je to už ťažšie s tou únavou. Ale ona proste niekedy je aj unavená aj zničí... Nie je unavena zničí... Proste ide o jej náladu asi...
A aj ten sprej sme mali aby nehryzla a nepomohol...
Už naozaj neviem
Už mi radili aj také ze ju mame nechať behať po celkom dome a nie len v chodnlbe že jej vadí ten malý priestor... Ale keď ja sa bojím ze potom by zničila ďalšie veci v dome a to by som asi neprežila.
Nahlásiť

Lubka&mojexotik

alebo poriadne velka kost, ktorú dostane pred vaším odchodom z domu, a ak po navrate domov vidite, ze dvere nechal na pokoji, dala by som mu za to pochutku
Nahlásiť

Lara111

Myslím že je možné že sa nudí alebo má nedostatok aktivity.Odporučila by som niečo s čím sa môže zabaviť kým bude sama doma. Napr. žužlačky,paroh,hračky naplnené dobrotkami... Alebo skúste zakúpiť sprej proti ohrýzaniu predmetov.Možno by tiež fungovalo s ňou ísť na prechádzku alebo ju nejako inak unaviť pred Vašim odchodom z domu.
Nahlásiť