Východné Slovensko

Poraďte tipy na výlety na východe :) najlepšie niečo v prešovskom kraji, ale môže byť aj košický, Tatry už máme prejdené :)
Reklama
Tamy
pred 5 rokmi
Ak ste na východnom slovensku so psíkom určite nezabudnite ísť do dediny Jasov. Síce nevyzerá na prvý pohľad ako najkrajšia dedina. Ale je tam krásna príroda Jasovská skala, Jasovský ribník,Veľký prameň .Tam všade sú dog friendly. Určite je to super výlet. A odporúčam????.
Karolína - PesBruno.sk
pred 7 rokmi
Minulý rok sme si spravili trip po východnom a južnom Slovensku. S našou fenkou sme navštívili také miesta ako spišský hrad, Duklu, údolie smrti pri Svidníku, morské oko, sninsky kameň, zadielska dolina, všetky možné kostolíky, Rožňavu atď. Je tam naozaj veľa krásnych miest.
Zuzana - PesBruno.sk
pred 7 rokmi
Strážky
Zuzana - PesBruno.sk
pred 7 rokmi
Prípadne taká light prechádzka, ak budete mať cestu okolo Kežmarku je v okolí Kaštieľa Strážky. Je tam skvelý dogfriendly park, chlpáč sa môže vyšantiť na rozsiahlej ploche a schladiť v blízkej rieke. Tiež prikladám aj foto.
Zuzana - PesBruno.sk
pred 7 rokmi
Ahoj Rusalka, my sme boli s Brunom v Slovenskom raji na trošku neznámom mieste. Vrch na ktorom sme boli sa volá Matka božia. Prikladám aj foto. Bola tu úplne jednoduchá prechádzka (neprialo nám počasie a zastihol nás dážď).
Blog Fórum