Preskočiť na obsah

Doplnok stravy na podporu kĺbov

Aké používate doplnky na kĺby?

Majola

niečo na vyčistenie zubov pre dospeleho psa by ste vedeli poradit?
Nahlásiť

Peťa šimková

su to Brit functional snack
Nahlásiť

Natalia Lukacova

a ake specialne prosim ta? to by ma zaujimalo
Nahlásiť

Peťa šimková

my mame teraz specialne pamlsky, co podporuju klbiky a su skvele, hlavne nasmu dost chutia lebo je velmi vyberavy
Nahlásiť

Natalia Lukacova

Baby a doplnky davate od veterinara? myslim nejake tabletky a podobne...lebo to ja moc nechcem do nasho davat, skor nejak prirodne doplnat potrebne latky..
Nahlásiť

aramis

my mame labradora - 2 roky mal v juni a teraz sme na výžive canvit chondro maxi ako preventívne opatrenie proste chceme vyživiť kĺby čo najviac nakoľko labradory sú na kĺby extra citlivé a ten náš je rodinný pes, ktorý je vonku takmer stále a behá s deťmi aj priateľom neustále a v akomkoľvek teréne
Nahlásiť

LaRa LaDa

Používam Chondromix Natural Dog. Klbová vyživa s ovčím tukom. Je to novšie na trhu ale super. Mám 10ročnu fenku a po užívani po týždni akoby ožila, behá, je aktívna. www.natureca.eu
Nahlásiť

ivka6

Ja som sa pýtala skôr pre kamarátku. Má buldoga okolo 5 rokov.
Nahlásiť

hanka36

Kellee, a pre šteniatko, 12 týždňov, veľmi aktívne? Čo by si pre neho odporučila? Chceme začať barfovať, tak nejaké chrupavky alebo sú aj nejaké iné doplnky?
Nahlásiť

kellee

v prvom rade treba napisat na co konkretne, aky je pes stary, ci je zdravy a ci je v zatazi alebo nie, doplnkov na klby je vela
Nahlásiť