Zverissimo? Predsa podcast, ktorý nemá s Talianskom nič spoločné!

Zverissimo - dvojnožci o štvornožcoch - je veselý podcast z produkcie banskobystrického Shtoodia, v ktorom sa dozviete, ako na vášho štvornožca. Dvojnožcov za mikrofónom spovedá herec Janko Dobrík.

Zverissimo? Predsa podcast, ktorý nemá s  Talianskom nič spoločné!
Zdroj foto: zverissimo.sk
1071
Reklama

Zverissimo - dvojnožci o štvornožcoch - je veselý podcast z produkcie banskobystrického Shtoodia, v ktorom sa dozviete, ako na vášho štvornožca. Dvojnožcov za mikrofónom spovedá herec Janko Dobrík. Hosťami sú odborníci na zvieratá a témy, ktoré zaujímajú bežných majiteľov domácich labiek. 


Chcete počuť, ako sa darí hercovi na moderátorskej stoličke? 


My si myslíme, že veľmi dobre. Janko Dobrík na moderátorskej stoličke totiž nielen sedí, ale aj šikovne kladie otázky. Vedeli ste napríklad, že aj psy potrebujú opaľovací krém? Kedy na veľkosti naozaj záleží? Ako pomáha ručiaci jeleň pri fotení? Prečo je kastrácia v prvom rade vaša zodpovednosť? Že aj pes má maximálnu rýchlosť? Toto všetko a mnoho ďalšieho sa dozviete v podcaste o zvieratách Zverissimo


Ako a kde môžete podcast Zverissimo počúvať alebo dokonca pozerať?


Najpohodlnejšie priamo cez váš mobil „ťuknutím“ na preferovanú podcastovú aplikáciu (Spotify, Apple Podcasts alebo Google Podcasts), ktorú majú mnohé smartfóny už predinštalovanú. No kľudne aj cez váš počítač vo svojom internetovom prehliadači. Ak by ste chceli vedieť kto sa skrýva za zvonivými hlasmi, tak Janka Dobríka a jeho hostí v Zverissime môžete aj vidieť. Stačí si otvoriť YouTube na mobile, počítači, tablete, dokonca aj na smart televízore. Keďže podcasty sú online, tak na ich počúvanie a pozeranie potrebujete wifi alebo dáta v mobile. Vyňuchať Zverissimo je možné na všetkých spomenutých platformách.

Okrem toho, nás milí psíčkari a psíčkarky, mačkári a mačkárky môžete sledovať aj na sociálnych sieťach Facebook a Instagram

Podcastový boutique Shtoodio doposiaľ vypublikoval 13 epizód. Každú druhú stredu sa môžete tešiť na novú. Témy sú veselé a zároveň tak akurát náučne. Vďaka nim ľahšie porozumiete svetu štvornožcov (a viacnožcov či menejnožcov). 
Spríjemnite si cestu autom, autobusom, prechádzku, varenie či kosenie a pozerajte/počúvajte Zverissimo, ktoré prináša spoločnosť Pharmacopola.








Reklama
Blog Fórum