Zlaty retriever v byte

Ahojte snad my poradite ....byvam v jednoizbovom byte a chcem si zaobstarat GR ...mam uz naplanovane aj absolvovanie vycviku samozrejmostou su aj dlhe kazdodenne prechdzky....myslim ze ked mu poskytnem naozaj dostatok pohybu tak psik bude v byte tak max nacerpavat silu a oddychovat ale neviem no poradte prosim dakujem
Reklama
karrelia
pred 5 rokmi
ahojte môžem sa aj spýtať, uvažujeme na nad kúpou GR tiež do bytu (100m2) .Ale s manželom pracujeme obaja mimo byt 8,5 denne. Bude stačiť GR prechádzka ráno 30 min., po obede 1 hodina hry von a večerna prechádzka len vyvenčenie ? Samozrejme sa mu budeme ešte venovať keď s ním budeme dnu v byte-nejaké hry denne pomedzi varenie a iné domáce práce :-). Ďakujem za odpoveď. Prípadne ak by som sa mohla ozvať aj telefonicky ked ste poradca pre chovu retrievera prosím môžete mi poslať číslo na mail karrelia@gmail.com . Dakujem.
Edit
pred 6 rokmi
GR sa môže v pohode chovať v jednoizbovom byte. Je to pohoďák a prostredie mu nerobí žiaden problem. Ak mu poskytnete to čo plánujete, bude to úplne v pohode. GR je salamista. Ako poradca chovu pre retrievre na Slovensku doporučujem. Trochu roboty bude s jeho srsťou keď bude plznuť, ale pravidelným česaním sa to dá vydržať. :)
Blog Fórum